Hip op Reis
Image default
Auto

Zorg voor extra vakantiepret

Op vakantie gaan levert soms vooraf een hoop stress op. Het lijkt wel of het een deadline is, om het moment van vakantie te halen. Nog snel moet er van alles worden gedaan, het werk moet worden overgedragen, het huis moet nog aan kant en natuurlijk moet er nog van alles worden gehaald voor de vakantie. Je zou bijna denken dat de dagen voor de vakantie al die hele vakantie nodig maken…

Wat niet lukt, lukt niet

Weeg niet te zwaar aan alles. De gedachte: wat is het ergste dat je nu eigenlijk kan overkomen? Is vaak al erg geruststellend. Dan weet je al snel dat je aan het overdrijven bent. Niet veel is echt belangrijk. Wat wel belangrijk is, dat is je humeur. Als je de vakantie met stress begint is dat meteen al een domper voor vakantiepret.

Koop een duikbril en een luchtbed met ingebouwde pomp

Leuk speelgoed voor in het zwembad, verhoogt de vakantiepret. Het is leuk om optimaal van het water te genieten. Het voordeel van een luchtbed met ingebouwde pomp is natuurlijk dat je lekker lui kunt zijn. Je kunt lekker dobberen op een luchtbed met ingebouwde pomp. En zo’n luchtbed hoef je dus ook niet eindeloos zelf te pompen. Die tijd kun je besteden aan leuke dingen.

Niks moet, maar wordt niet te lui

Het kan zijn dat je op vakantie zo geniet van de rust dat je niks meer gaat doen. Bijna apathisch breng je dagen door op het luchtbed met ingebouwde pomp. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Koop daarom ook een paar waterpistooltjes. Zo kun je elkaar goed wakker houden en lekker klieren.

Doe iets sufs

Van iets doen dat je suf vindt, kan je namelijk ook erg melig worden. En dat levert dan weer extra vakantiepret op. Bovendien: niemand ziet je dus ‘waarom niet?’.

https://www.luchtbedplaza.nl/luchtbedden-opblaasmethode/ingebouwde-elektrische-pomp