Hip op Reis
Image default
Anders

Een gezonde huid met Esse Skincare

Last van een volle huid?

Niemand heeft een perfecte huid en dat hoeft ook helemaal niet. De prachtige huid van modellen in advertenties en commercials is vaak digitaal bewerkt. En weet je wat zo raar is? We weten het, maar toch kunnen we er behoorlijk onzeker van worden. Ons uiterlijk speelt namelijk een grote rol in hoe we ons voelen. Dat geldt dus ook voor onze huid. Als we op zaterdag een festival willen bezoeken en we worden die ochtend wakker met een grote puist op ons voorhoofd, dan doet dat toch wat met ons zelfvertrouwen. Gelukkig worden we steeds wijzer op het gebied van huidverzorging en bij Esse Skincare kun je daarvoor uitstekend terecht.

 

Probiotische huidverzorging

Esse Skincare richt zich op probiotische huidverzorging. In het kort komt het erop neer dat Esse ervoor zorgt dat de goede bacteriën in de juiste hoeveelheid op jouw huid kunnen groeien. Hun productenlijn bestaat onder andere uit cleansers, toners, moisturisers en maskers. Voor veel voorkomende huidproblemen heeft Esse verzorgingsproducten die die problemen kunnen verminderen of verhelpen. Denk bijvoorbeeld aan acne, een droge huid of juist een vette huid. Ook huidveroudering, wat heel natuurlijk en onvermijdelijk is, kan Esse vertragen met diverse producten. Esse heeft producten die helpen in jouw strijd tegen huidproblemen. Esse is uit op herstel en bescherming van jouw huid en dat op een gezonde manier. Daarnaast weet Esse Skincare heel goed dat een gezonde leefstijl een grote bijdrage levert aan een gezonde huid. Kijk maar op hun website voor adviezen over een gezonde leefwijze in relatie tot je huid.

 

Esse Skincare cares

Wat ook absoluut het vermelden waard is, is dat Esse Skincare biologisch gecertificeerd is door Ecocert. Ecocert eist een bepaald minimum aan biologische percentages en stelt strenge eisen aan de veiligheid én duurzaamheid van producten. Tevens moet de verpakking veilig en voldoende recyclebaar zijn van Ecocert. Ook is Esse een CO2 neutraal bedrijf en partner van CleanHub, een organisatie die de oceanen beschermt tegen het dumpen van plastic afval. Dat alle producten van Esse niet getest worden op dieren klinkt normaal, maar dat is het niet. Dat gebeurt helaas nog steeds op grote schaal. Esse doet hier gelukkig niet aan mee. Producten van Esse zijn sowieso vegan en ze worden op vrijwilligers getest. Zo zie je maar dat Esse Skincare doet wat we allemaal zouden moeten doen: zorg goed voor jezelf én voor jouw omgeving.