Hip op Reis
Image default
Feesten

Silent Disco, wat moet je ermee?

Steeds vaker zie je dat organisatoren van festivals en andere feesten gebruik maken van een silent disco. Dit terwijl het vaak toch een beetje ongemakkelijk aanvoelt. Je kunt immers niet een beetje zomaar meeblêren met de muziek want de muziek gaat je niet overstemmen als het stil is natuurlijk. Mensen voelen zich daardoor vaak aanvankelijk wat bezwaard om mee te doen met een silent disco. Dat is jammer, want er zitten wel degelijk voordelen aan een silent disco. In dit blog gaan we in op de use-case van silent disco koptelefoons.

Gezelligheid in stilte

Ten eerste zorgt het gewoon voor een stuk minder overlast. Er worden zelfs tuinfeestjes midden in woonwijken gehouden met silent disco koptelefoons. Zo kan er best prima een feestje met harde muziek voor de feestganger worden georganiseerd, zonder dat de buurt er echt last van heeft. De kans is groot dat een barbecue meer overlast geeft dan een silent disco. Dit maakt een silent disco huren bijvoorbeeld ook een goed idee als je ergens stiekem een rave wil organiseren onder een brug of in een verlaten industrieel pand.

Unieke concepten

Naast illegale raves geeft een silent disco je ook de mogelijkheid om unieke dingen te doen op het gebied van feestjes. Je kunt natuurlijk een stiekem feestje houden op een geheime locatie ergens ver weg, maar je kunt het natuurlijk ook midden in de bewoonde wereld doen. Onlangs was ik op een klein festival waar achter de deur van een verbouwde dixi zich een complete zeecontainer bevond. Hier werden koptelefoons uitgedeeld aan iedereen die binnen kwam en kon je je eigen clandestiene feestje houden in de ‘Silent Dixie’.

Bedenk zelf eens wat

Zoals je misschien nu wel beter begrijpt geeft een silent disco set je de mogelijkheid om je creativiteit te gebruiken voor hele grappige concepten op het gebied van feestjes. Heeft dit blog je nou op ideeën gebracht? Kijk dan vooral eens naar de mogelijkheden op het gebied van silent disco huren.

 

https://hurenbijdaniek.nl/silent-disco-koptelefoons-huren/