Hip op Reis
Image default
Feesten

BBQ boot huren

Wilt u lekker BBQ’en op een zonnige dag? Dan is BBQ Boot huren echt iets voor u. Onze Barbecue Boot concept heeft verschillende schepen in Amsterdam en Rotterdam tot zijn beschikking, met tal van mogelijkheden. Of het nu gaat om kleine groepen of grote groepen BBQ Boot huren is zeer geschikt voor u en uw gezelschap. Daarom kunnen wij u altijd van dienst zijn. Ook zijn kinderen bij ons aan boord welkom. Bij ons aan boord kunt u lekker genieten van het prachtige uitzicht van de grachten in Amsterdam of de haven van Rotterdam. Wij varen 7 dagen per week 24 uur per dag. Uw wens is bijna altijd mogelijk.

BBQ gerechten aan boord, alles wordt verzorgd

De Barbecue gerechten worden vers aan boord bereid door onze cateraar en wij hebben verschillende arrangementen samengesteld waar u uit kunt kiezen. Neem bijvoorbeeld het barbecue Populair arrangement. Dit is een arrangement met diverse verse vlees soorten zoals een braadworstje, dit is een heerlijke gemarineerde worst, een gekruide kippendijen gekruid met barbecue-melange, een hamburgertje die gekruid is met kruidenmelange en is lekker vol van smaak, een shaslick, mixed grill aan een spies met kip, ui en paprika en een kipsaté gemarineerd en pittig van smaak.

BBQ boot Amsterdam vrijgezellenfeest

Onze nieuwe concept heet “BBQ boot Amsterdam vrijgezellenfeest”. Dit concept is speciaal ontwikkeld voor groepen die een vrijgezellenfeest in Amsterdam willen vieren voordat een dag laten de trouw plechtigheid zal voltrekken. Wij hebben hiervoor verschillende arrangementen voor jullie samengesteld die naar eigen smaak kan worden samengesteld. Zo heeft u de keuze om te kiezen welk drankarrangement of welk BBQ arrangement u wilt. Heeft u in uw gezelschap verschillende dieetwensen of allergieën dan is dat geen probleem onze cateraar kan hier rekening mee houden.

Onze verschillende arrangementen

De BBQ gerechten worden vers bereid door onze koks en wij hebben verschillende arrangementen voor u samengesteld. Wat te denken aan bijvoorbeeld het BBQ Vega arrangement. Dit is een arrangement met alleen maar vegetarische producten. Zoals een vegetarische Shaslick, een kaasschnitzel, een Javaanse schijf en een groeten spies van courgette, paprika, ui en champignons. Neem contact met ons op om meer informatie te krijgen over de beschikbaarheid en mogelijkheden.

https://eventophetwater.nl/