Hip op Reis
Image default
Anders

Leuke zomeractiviteiten doen met je kinderen op de fiets

Leuke zomeractiviteiten doen met je kinderen op de fiets

Nu de school uit is en het weer beter wordt, is het tijd om wat kilometers op de fiets te gaan maken. Zelfs als je je klaarmaakt voor je rit van de eeuw of een epische singletrack, kun je de kinderen meenemen op sommige van je ritten. Daarom heb je misschien een kinderfiets 16 inch aanbieding nodig. De meeste kinderen zijn er echter niet in geïnteresseerd om alleen maar kilometers te maken, dus bedenk een paar leuke manieren om ze buiten te laten fietsen.

Enkele ideeën in de zomer met een fiets

Kinderen zijn dol op pumptracks en vaardigheidsparken. Ze zijn een geweldige manier om aan lichaamsbeweging te doen, andere families te ontmoeten die fietsen en leren te fietsen. Gebruik Google of een app zoals Trailforks om een ​​fietspark bij jou in de buurt te vinden. Bovendien voegt het meenemen van je kinderen op de fiets naar een park of camping een nieuw niveau van plezier en avontuur toe aan de reis. Je kunt het zo gemakkelijk of spannend maken als je wilt door een paar kilometer te rijden om te kamperen in de achtertuin van oma en opa of door te ‘bikepacken’ naar een afgelegen plek in de wildernis. Neem op warme dagen wel wat strandlakens mee en ga zwemmen in het zwembad of in de zee. Door te fietsen hoef je je geen zorgen te maken over het vinden van een parkeerplaats, en na een lange dag fietsen en spelen in het water zullen de kinderen zeker goed slapen. Er is ook niets beter dan warm en bezweet te worden tijdens een goede fietstocht en dan in koel water te springen. Vergeet daarnaast niet een fietstas mee te nemen om je zwemspullen in te doen. Als je kinderen hebt die graag meedoen, meld ze dan aan voor een race. Veel organisaties organiseren zowel races voor kinderen als voor volwassenen, zodat het hele gezin kan meedoen, zoals de Strider Cup. Je familie is misschien nog niet klaar om te racen, maar het kan leuk zijn om naar een race te fietsen en toe te kijken. Van wat we hebben gezien, zijn kinderen erg geïnspireerd door het kijken naar racers.

Essentiële fietsgereedschappen en items om mee te nemen op je rit

Zelfs als je fiets geen binnenbanden heeft, moet je een of twee reservebanden meenemen voor het geval dat. En als je vriend vergeet een reserveband mee te nemen en een lekke band krijgt, ben jij de goede vriend die hem kan helpen. Vergeet ook niet een bandenreparatieset mee te nemen. Meestal zitten ze in een kleine verpakking met 6 tot 8 gemakkelijk aan te brengen pleisters die al aan elkaar zijn geplakt. Als je geen banden meer hebt, moet je deze gebruiken. Ze kunnen gewoon in een rugzak worden opgeborgen. Verder is voor het verwisselen van de binnenband een handpomp nodig die redelijk goed werkt om de band op te pompen. Zowel Schraeder- als Presta-ventielen kunnen met de meeste handpompen worden gebruikt. Zonder dit zijn die items nutteloos, dus neem een ​​opvouwbare pomp mee als je gaat rijden. Gebruik CO2 voor een snellere manier. De CO2-patronen kunnen maar één keer worden gebruikt, maar ze zullen je beste vriend zijn tijdens een race.