Hip op Reis
Image default
Antiek

Waar wonen in Limburg?

Limburg is een van de meest mooie provincies van Nederland. U kunt hier naar de leukste steden zoals Maastricht en Roermond of juist naar het rustige plattenland om bij te komen van alle drukte. Limburg staat ook bekend om het prachtige heuvellandschap waar u uren lang kunt wandelen. Wilt u binnenkort in Limburg gaan wonen? De onderstaande steden behoren tot de mooiste plekken van Limburg!

Venlo

Venlo is de laatste jaren steeds bekender geworden, u kunt hier genieten van een prachtige binnenstad waar u veel kunt shoppen. Ook ligt Venlo erg handig gelegen aan de Duitse grens, u bent dan binnen nog geen uur in bijvoorbeeld Dusseldorp! Ook kunt u makkelijk met de trein Venlo bereiken en is de stad goed te bewandelen. Wel moet u letten op het feit dat er weinig grote huizen gekocht kunnen worden in Venlo. In Venlo zijn er vooral veel nieuwbouw appartementen die u kunt huren voor een goede prijs!

Kerkrade

Kerkrade is een prachtige traditionele plek in het Zuiden van Limburg. Deze historische plek kent veel cultuur en is erg knus. Huurwoningen in Kerkrade zijn er dan ook genoeg aangezien de stad een beetje leeg loopt de laatste jaren. Als u iemand bent die van rust houdt, cultuur en graag in een natuurlijke omgeving wilt wonen, dan moet zeker kijken naar huurwoningen in Kerkrade.

Valkenburg

Valkenburg is een van de meest populaire dorpen van Limburg om te wonen. Valkenburg bestaat uit een prachtig heuvellandschap en kent zelfs veel oude gebouwen en kastelen. Veel mensen voelen zich dan ook echt in de middeleeuwen wanneer ze in Valkenburg rondlopen. Het vinden van een huurwoning is redelijk makkelijk in Valkenburg. U woont dan zelfs ook maar twintig minuten rijden van Maastricht af.

https://www.huurstunt.nl/huren/kerkrade/